Dotaz

Může se u člověka, který se nakazí virem HIV nevytvořit vůbec protilátky a jak se pak postupuje?? Měl jsem test po 2 měsících zatím negativní, ale zajímá mě jestli se může něják za ten měsíc ještě něják výsledek změnit razantně ( někde jsem se dočetl, že se můžou vytvořit i později za 6 měsíců). Protože od té doby co jsem měl riziko trpím obtížemi a to těmito : naběhle uzliny na krku,podpaždí a v tříslech a někdky pěkně bolí, zimnice a velké pocení, teplotami kolem nebo lechce přes 38°C, zánětem hrtamu s častými afty, průjmy, bolestmi svalů a hlavy a nic nezabírá proti té bolesti,a vyřážkou (bolestivé červené flíčky, které se objeví a po pár hodinách třeba zmizí) a toto už trvá přes dva měsíce a zatím nic nezjistili a běžná léčba nezabírá ani penicilín nezabral. Předem děkuji za odpověď a nějákou radu kde třeba zjišťují samotný vir v těle a ne nějaké protilátky a kolik to stojí ( klidně si to uhradím).

Odpověď odborníka:

Ve vašem případě při těchto dlouhodobých obtížích doporučuji vyšetření na Klinice infekčních chorob na Bulovce.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: