Dotaz

Dobrý den chtěla bych se zeptat užívám HAK minisiston, v sobotu jsem měla průjem během 7hodin jsem šla 4 krát,nebylo to moc řídké,ale řidší to bylo mám 7 denní pauzu, pohlavní styk jsem měla v neděli ráno , ale jednalo se o přerušovaný styk.dále jsem do 10 minut po styku použila pharmatex globuli.Chtěla bych se zeptat jestli jsem chráněná a jestli se nemohlo nic stát.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, průjem v době, kdy máte pauzu mezi platíčky, nemůže snížit účinek antikoncepce. Antikoncepci v té době neužíváte, tedy nemůže být nijak narušeno vstřebávání tablet. Pokud užíváte tablety jinak pravidelně, antikoncepční účinek trvá i během plánované pauzy mezi jednotlivými platíčky.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Historie heparinu
Články: Historie heparinu
Heparin se stal v našich...
Operace pupeční kýly obvykle nezabere víc než 30 minut
Články: Operace pupeční kýly obvykle nezabere víc než 30 minut
Chirurgická léčba pupeční...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x