Dotaz

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat. Má nadměrná hygiena (umývání) penis?u (žaludu) nějaký vliv na sexuální funkci? Všiml jsem si, že když si 2x denně žalud myji a ještě ho potírám mastičkou dětským Avirilem jelikož se mě na něm stala opruzenina (už to takhle dělám 4 týdny a opruzenina se zatim moc nehojí) tak jsem zpozoroval, že se mě ani pomalu nestopoří penis? Má to tedy nějakou souvislost s tou hygienou? Asi je to blbost že? Vůbec nemam skoro chuť onanovat ani souložit. Tak se docela bojím, jestli tím mytím jsem si na penisu něco třeba nezmáčknul, jestli se tím neporušila potence? Ale sahám při mytí jen na ten žalud. Ale přeci se jen zeptam, zda má sex. funkce vliv na nadměrnou hygienu? Dík PETR

Odpověď odborníka:

Omývání penisu 2x denně Vám nemůže uškodit, spíše naopak. Ten aviril ale nebude úplně ideální používat. K omývání připojte aplikaci Framykoinu nebo Bapanthenu masti 2x denně.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x