Dotaz

dobrý den chtěla bych se zeptat jestli antikoncepce vaginální kroužek NuvaRing je bezpečná, bojím se antikoncepce protože není stoprocentně spolehlivá a nechci přibrat a nebo přijít do jiného stavu předem děkuji Naďa

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spolehlivost antikoncepce jak ve formě tabletek tak i vaginálního kroužku je velmi vysoká. Pokud nechcete otěhotnět, antikoncepci si pořiďte. Antikoncepce navíc nezpůsobuje přibírání, za tím je vždy nepoměr příjmu a výdeje energie.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: