Dotaz

Dobrý den užívám letrox 150 mg,pyridoxin(vitamín b6),pantoprazol mylan 40 mg(žaludek) a probiotika v podobě kapslí a chci se zeptat jestli se tyto léky mohou nějako ovlivňovat?díky za odpověd

Odpověď odborníka:

Tyto léky lze užívat naráz, jejich kombinace nevadí. Jakmile však pomine důvod užívání pantoprazolu a pyridoxinu, doporučuji zvážit jejich vysazení,

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x