Dotaz

Dobry den, v zari 2012 jsem zacala brat svou prvni antikoncepci Artizia. Neuzila jsem ji pravidelne a po 2 tydnech se u me objevila EBV infekce a ja byla hospitalizovana kvuli tezke trombocytopenii. Antikoncepci jsem vysadila. Mohu nyni brat Proveru? Pani doktorka mi ji predepsala na nepravidelnou menses, ale me se zda, ze ji mam pravidelnou, pouze ji mivam ted hodne slabou. Dostala jsem je 25.3.,29.4.,25.5,23.6. Muze Provera mi nejak uskodit co se tyce poctu krevnich desticek? Mela jsem totiz protilatky proti nim v krvi. Dekuju za odpoved.

Odpověď odborníka:

Pokud je cyklus pravidelný,zdá se mi Provera zbytečná, asi bych s jejím nasazením vyčkal pro případ nepravidelného cyklu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: