Dotaz

Dobrý den chci se zeptat, je možné, že jsem těhotná, pokud mám návali horka a bolesti prsou a zad? Sice chodím hodne na záchod ale to jen kvuli zanetu mocoveho mechyre. boli me v podbrisku a menstruaci mam dostat 30. cervence..beru HA ale strašným způsobem se stresuji, že bych byla těhotná. Prosím poradte děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, udělejte si těhotenský test. Popravdě je těhotenství velice nepravděpodobné, užíváte antikoncepci.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příčinou nevysvětlené neplodnosti může být celiakie
Články: Příčinou nevysvětlené neplodnosti může být celiakie
Snažíte se horem dolem, a...
Metličkové žilky mohou potrápit i děti
Články: Metličkové žilky mohou potrápit i děti
Objevily se vašemu dítěti...
Rýma
Články: Rýma
Rýma je zánět nosní...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kůže atopiků trpí při planých neštovicích daleko více než u nealergických dětí
Plicní embolie
Články: Plicní embolie
Plicní embolie je vmetení...
Co je to Helicobacter pylori?
Články: Co je to Helicobacter pylori?
Od roku 1983, kdy Warren a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: