Dotaz

A jeste bych se chtela zeptat. Zahleneny krk je/musi byt priznakem hiv? Mam navic sucho v ustech a suche rty. Nedodrzovala jsem pitny rezim, tak jestli to nemuze byt z toho.Fotku s vyrazkou zasilam znovu.Dekuju za odpoved.

Odpověď odborníka:

Vyrážko pokud lze z fota soudit vypadá spíše na ekzém a se zahleněným krkem pijte čaj s medem, můžrte zkusit ACC long a kdyby to nepomohlo navštivte krční oddělení

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: