Dotaz

Dobry den, chtela bych se zeptat. Byla jsem na anonymnim testu na hiv. Byla jsem 2x. Jednou po 2 mesicich, po druhe po 3 mesicich. Prvne mi hodnoty vysly 0,18 a po trech mesicich 0,21. Pan doktor mi provedl stery, aby se mi potvrdily chlamydie a odebral mi i krev na hiv 1,2. Ted cekam na vysledky a zajimalo by me, jestli se jeste muzu obavat toho, ze bych byla hiv pozitivni?Dekuju za odpoved.

Odpověď odborníka:

Pokud byl výsledek po 3 měsících negativní ,téměř s jistotou bude i tento, pokud nedošlo k nákaze mezi posledním odběrem a současností. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: