Dotaz

Dobry den, mam dotaz. Je mi 18 let a nechala jsem se 2 mesice po rizikovem chovani anonymne testovat na hiv. Vysly s hodnotou 0,18. Pote jsem test za mesic zopakovala a. Celkove po 3 mesicich od rizikoveho chovani vysla hodnota 0,21. Referencni meze jsou uvedeny 0-1. Je to tedy spolehlive po 3 mesicich na 100% ze je vysledek negativni? Soucasne se lecim na Chlamydie trachomatis, takze jsem z toho vseho ve stresu. Muzu se bat hiv pozitivity?Dekuju za odpoved.

Odpověď odborníka:

Po 3 měsících jsou již výsledky zcela spolehlivé, nemějte obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: