Dotaz

Prosím tloustne se citalecu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lék antidepresivum Citalec je obvykle velmi dobře snášen. Nežádoucí účinky, které se mohou projevit při léčbě přípravkem Citalec jsou mírné a tloustnutí mezi nimi není. Pokud jste trochu ztloustla po užívání tohoto léku, je to spíše příznivé znamení, že se organismu daří lépe, protože příznakem deprese je nechutenství a pokud toto zmizí, člověk třeba více jí a může ztloustnout. Nebrala bych to tedy jako nežádoucí účinek léku. Přidejte více pohybové aktivity a radujte se, že lék dobře zabral a vylepšuje váš životní pocit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: