Dotaz

Dobry den, chtel bych se zeptat na svuj problem. Od te doby co mam novou pritelkyni na ktere mi zalezi mam pocit, ze nemuzu dosahnout uplne pevne erekce. Kdyz melo dojit na sex tak mi penis tak po minute naprosto klesl. A od te doby co si to hlidam, tak se mi zda erekce dost slaba, jak uz pri masturbaci nebo kdyz jsem s pritelkyni. Dekuji za odpoved. Je mi 18 let Odpověď odborníka: Dobrý den, je to blok ve Vaší hlavě. Jste nervózní. Možná si to ani neuvědomujete. Takové stavy jsou však zcela běžné. Postupně se vše vrátí do normálu. Musíte se uvolnit, moc nad tím nepřemýšlet a neukvapovat se. Omlouvam se, ze jeste otravuji, ale chtel bych se vas zeptat co by mi pomohlo na uvolneni? Nemyslet na to mi vazne nejde. Myslite, ze by bylo vhodne pouzit naprijlad viagru? ci jiny napad? Dekuji moc za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léky typu Viagry nejsou správnou léčbou na psychogenní erektilní dysfunkci. Opravdu se přes to většina mužů dokáže přenést. Pokud ne, tak se postupuje léčbou psychologickou eventuálně sexuologickou a podáním antidepresiv. Celkově Vám může prospět i nějaký potravinový doplněk z lékárny - např. Erectan

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: