Dotaz a rada

  • Dotaz od: Petra Švandrlíková
  • Publikováno: 7.11.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den.Když jsem byla u druhého porodu oznámili mi,že mám steptokoka a podali mi jednorázově antibiotika těsně před porodem.Chci se zeptat jestli stačí takto jednou abych se ho zbavila nebo jestli bych měla dojít k lékaři na další vyšetření.Předem děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Toto jednorázové přeléčení stačí, ale je pravděpodobné, že se infikujete časem znovu (streptokok se do oblasti rodidel dostává při pohl. styku a z kůže okolo konečníku).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x