Dotaz na biolampu

Dobrý den, mám problém s tím, že můj 4letý syn odmítá chodit na velkou.Zkouším všechno možné,ale nakonec to vždy skončí tím,že mu dám nějaké projímadlo.Zajímalo by mě, zda by mu mohla pomoci biolampa Bioptron od firmy Zepter?Moje teta ji má a nemůže si ji vynachválit, i když já si myslím, že je to nesmysl.Asi se řídí tím ,,Věř a víra tvá tě uzdraví."Bylo by to pro tak malé dítě vhodné? Děkuji za odpověď Jana P.

Odpověď odborníka:

Vážená paní, lampa Zepter je jasný podvod, i když dělám alternativní medicínu po 46 let!, na zácpu nepomůže i vyzkoušejte to a uvidíte, že mám já i ta příbuzná velkou pravdu. Vhodná by byla patříčná homeopatie, nebo akupunktura, event. moxibuce, to by rozhodl holistický lékař. V případě jestli chcete další bližší infromace event., i vyšetření u mne, pak zavolejte 606 802 598, nejlépe kterýkoliv den večer mezi 19 až 20 hodinou. Přeji zlepšení zdravotního stavu vašeho dítěte. Pravděpodobně půjde o sníženou peristaltiku v oblasti tlustého střeva. Primář MUDr. Jan Miklánek z Prahy.

MUDr. Jan Miklánek
MUDr. Jan Miklánek

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: Studio pro zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: