Dotaz na ekg

Dobrý deň,hrozí mi niečo môže to byť vrodené alebo čím to može byt spôsobené...leká ktorý mi robil ekg mi poedal,že sa to bude sledovať...mohlo mi to spôsobiť nevyležaná chripka?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přechozená chřipka to pravděpodobně nezpůsobila. V případě dalších pochybností bude nutné podrobnější vyšetření u kardiologa. Více poradit přes internet nelze.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: