Dotaz na lék utrogestan

Dobrý den, moje lékařka mi předepsala lék utrogestan na úpravu menstruace. Můžu tento lék užívat, když jsem po těžkém jaterním onemocnění, kdy málem došlo k jaternímu selhání , užívám verospiron a trimepralon, a také jsem už prodělala trombózu hlubokých žil? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Po těžkém jaterním onemocnení a tromboze hlubokých žil bych se Utrogestanu spíše vyvaroval. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: