Dotaz na mozne tehotenstvi

Dobry den, mam dotaz. Pred mesicem jsme s pritelem meli pokus o 1.pohlavni styk(s kondomem). Mela jsem menstruacni bolesti jeste pred tim pokusem, takze se mi hned den nato dostavila menses slabsi nez mivam obvykle. Trvala asi 3-4dny a dalsi 4dny jsem mela hnedozluty vytok. Nyni by se mi mela dostavit dalsi menses, ale nemam zadne priznaky,ze by se mela dostavit. Mam jen citlivejsi prsa, tlak v dolni casti zad, bolest v podbrisku,nekdy mi byva jak kdyby nevolno,bily vytok(ten mivam i normalne) a bolest jak kdyby v oblasti stydkych kosti. Vcera jsem byla u gynekolozky a ta mi rekla, ze tehotenstvi je malo pravdepodobne a delala mi ultrazvuk(ne vnitrni) a rikala, ze tam nic nevidela.Me ale na tehotenskem testu se ukazaly dve carky- ta druha byla ale velmi slaba az neviditelna. Mohla bych byt tehotna? Jelikoz by bylo tehotenstvi neplanovane(je mi 17let), mohla bych jit na interrupci i kdyz mozna mam jeste neprotrhlou panenskou blanu a jeste jsem pred 6-7 mesici prodelala tezkou trombocytopenickou purpuru a slabou anemii? Nyni mam cca 239 tisic krevnich desticek a dalsi krevni hodnoty taky v norme. A jeste mam skoliosu patere.Jeste bych se chtela zeptat, jestli se miniinterrupce provadi do 6tt nebo do 8tt? A jak to probiha?Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Nedívejte se na problém tak černě,zopakujte si za týden gravitest a pokud by byl positivní- to je 5-6 den po koncepci lékařka vám udělá krevní test,který je kvantitativní a zopakuje ultrazvuk pokud nic neviděla těhotenství je velmi málo pravděpodobné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Články: Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Salmonelóza je akutní...
S osteoporózou se vypravte do lázní
Články: S osteoporózou se vypravte do lázní
Měsíc dovolené v lázních by...
Žloutenka v rodině – všichni do karantény?
Články: Žloutenka v rodině – všichni do karantény?
Bílé stěny, postele, pláště...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: