Dotaz na užití postinoru

Dobrý den, před měsícem nám s přítelem praskl kondom a proto jsem užila Postinor, dnes se situace opakovala. Můžu si vzít po měsíci další Postinor? A nemůže mi to nějak uškodit? Děkuji za včasnou odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, použít ho můžete.je to ale slušný hormonální zásah do organismu.zvažte hormonlní antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: