Dotaz na užívání léků v těhotenství

Dobrý den,mám bolesti žaludku,z krevních testů mi byl zjištěn helic.pylori,ne gastro mě odmítli z důvodu těhoteství,praktic.lékař mi naordinoval helicid a mám si přijít pro ATB.Je Helicid vhodný v těhotenství?A jaká ATB pro vymícení helic.pylorí byste mi doporučil v těhot.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Helicid je možné v těhotenství užívat., stejně tak většinu antibiotik užívaných k léčbě infekce způsobené baterií Helicobacter pylori.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: