Dotaz oheldne hiv

Dobry vecer .. ja mam mozna tzrosku hloupy dotaz ale no jo za zeptani prece nic nedam.. me je posledni dobou opravdu divne a asi je to jen v me hlave ale pripada mi jako bych mela vsechny priznaky HIV ... pred vice nez dvoumi lety jsem mela RIZIKOVY SEX ...o par mesicu pozdeji jsem otehotnela muj syn je zdravy krasny a zivy dite vim ze v tehotenstvi jsou delany testy na HIV ale nejak mi to neda od porodu jsem sex jeste nemela synovy jsou 2 roky je mozne abych byla HIV pozitivni??

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud Vaše testy v těhotenství na HIV byly negativní a bylo to alespoň 6 měsíců od toho rizikového sexu, pak je pravděpodobnost, že máte HIV infekci téměř nulová. Spíše bude vhodné za Vašimi problémy hledat jiného původce.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Při vyšetření prostaty...
Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Články: Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Oteklý bolestivý kloub...
Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják
Články: Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják
Bakterii Helicobacter...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Lymeská borelióza může zaútočit opakovaně
Články: Lymeská borelióza může zaútočit opakovaně
Lymeskou boreliózu je sice...
Gynekologický nádor – poznejte je všechny
Články: Gynekologický nádor – poznejte je všechny
Rakovina gynekologické...
Dieta při ulcerózní kolitidě musí být ušitá na míru
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: