Dotaz ohledně hiv

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, 23.10. jsem večer jako vždycky si šla čistit zuby a boužel jsem sáhla po špatném kartáčku, který patří partnerce mého bratra, o té dívce se říká, že je feťačka, hulí samoržejmě trávu, a nevím, zda ještě něco jiného..ale už byla v léčebně na odvykací kůře proti drogám, můj bratr s ní má pohlavní styk, ale nevypadá zatím jako nemocný, ta holčina je prostě hrozná a říká se, že dělá pohlavní styk za peníze či nějaký drogy, moc bych chtěla vědět, jestli se dá přenést HIV nebo jakákoli jiná nemoc tím kartáčkem na zuby?...a jěště k tomu mám pokousané rty..mám strach, že budu mít nějakou žloutenku či nějakou jinou chorobu, či dokonce HIV, nevíme, zda ona je pozitivní, vše si nechává pro sebe. Předem děkuji za odpověď. Veronika

Odpověď odborníka:

HIV je velmi citlivý virus, který se touto cestou nepřenáší. Žloutenka také ne.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x