Dotaz ohledně užívání antikoncepce natalya

Dobrý den, v příbalovém letáku antikoncepčních prášků Natalya píší, že po dobrání stripu nemám 7 dní prášky užívat. Bylo by možné, že bych místo 7 dní vynechala prášky jenom 5 dní a po té začala užívat nový strip? Předem děkuji za zodpovězení dotazu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, toto je možné.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Antikoncepce Regisha | Od: Marie | 13.9.2015 09:45
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat,jestli při užívání antikoncepce
Regisha se přibírá na váze a jestli ano,tak jestli by
jste mě mohla poradit jinou antikoncepci.Děkuji za
odpověď a přeji hezký den Flídrová.
reagovat
re:Antikoncepce Regisha | Od: uLékaře.cz | 14.9.2015 10:12
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: