Dovolená v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak moc by pro mne byla riziková dovolená ve 24. týdnu těhotenství, když si musím denně píchat Clexan na ředění krve (kvůli trombofilní mutaci protrombinu)? Mám již jednoho zdravého syna, během těhotenství s ním jsem o žádné mutaci nevěděla, též byla na dovolené u moře, nic si nepíchala a vše probíhalo v pořádku. Jedná se o dovolenou na severu Itálie (asi 8 hodin cesty autem - samozřejmě budeme hodně stavět a možná i přespíme v polovině cesty). Je riziko spíše ta cesta nebo změna pobytu - sluníčko, moře? Děkuji za informaci a přeji příjemný den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko spíše cesta, pokud budete hodně stavět a nebudete x hodin jen sedět v autě a někde přespíte, neviděla bych v tom problém.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: