Downnov syndrom

  • Dotaz od: katerina12345
  • Publikováno: 5.11.2010
  • uLékaře.cz

Dobryden ,v srpnu mi bylo 35 let ,jsem těhotna a dnes mi prislo z geneticke ambulance ze se mam dostavit na vysetreni ,jelikoz bylo zjisteno zvysene riziko downova syndromu je to me 6 ditě ostatni deti jsou bez problemu nebo se to dela jen kvuli rokum

Odpověď odborníka:


 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x