Downuv syndrom-stitna zlaza

Dobry vecer, uz jsem Vam psala dotaz na TSH u sve vnucky v dobe kdy mela 11 mesicu, nyni ma vnucka 26 mesicu a TSH 5,27, pred dvema mesici 5,67. Jsou tyto hodnoty jeste v norme nebo je nutne nasadit lecbu? Loni v lete endokrinolog neshledal duvod k lecbe, nyni se hodnoty o neco zvysily a nazory se lisi. Prosim o vyjadreni odbornika. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léčba zatím není indikovaná, hodnoty jsou zvýšeny velmi mírně. Za 3 měsíce je třeba udělat kontrolní odběr.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: