Doxybene

Dobrý den, dostala jsem antibiotika Doxybene a beru Ha Jeanine. Při braní ATB mám mít 7-denní pauzu, můj dotaz tedy je, zda udělat pauzu nebo pokračovat s dalším platíčkem, aby byla nějak zachována účinnost ha. děkuji

Odpověď odborníka:

Učínnost antikoncepce je při užívání antibiotik snížena,múžete zvolit tobě možnosti ale do další menses po vybrání antibiotik je vhodné ještě se chránit kondomem příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: