Doxycyklin otěhotnění

Dobrý den,chtěla bych otěhotnět,ale byli mě zjištěny plícní chlamidye dostala jsem antibiotika Doxybene 100mg na 15 dní za jakou dobu po dobrání bych mohla otěhotnět anyž bych ohrozila vývoj plodu.Je mi 40 let děkuji ja odpověd Helena

Odpověď odborníka:

V cyklu kdy již nebudete užívat antibiotika je otěhotnění možné pro úplnou jistotu můžete jeden cyklus počkat i když to nepovažuji za nutné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Velká rodina je spojena s rakovinou ledvin
Články: Velká rodina je spojena s rakovinou ledvin
Ženy, které začaly časně...
E-cigareta: pomáhá, nebo spíš škodí?
Články: E-cigareta: pomáhá, nebo spíš škodí?
Elektronická cigareta nebo...
Ode dneška nekouřím! Zvládnu abstinenční příznaky?
Články: Ode dneška nekouřím! Zvládnu abstinenční příznaky?
Rádi byste přestali kouřit...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nechcete infarkt? Pánové, cvičte!
Články: Nechcete infarkt? Pánové, cvičte!
Odborníci tvrdí: intenzivní...
Hemoroidy řešte – možností léčby je dost!
Články: Hemoroidy řešte – možností léčby je dost!
Hemoroidy jsou nezávažné...
Osm zásad, jak udržet srdce a cévy v kondici
Články: Osm zásad, jak udržet srdce a cévy v kondici
Kardiovaskulární choroby...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x