Doxyhexal

Dobrý den, přítel dostal od lékaře na kožním, kam chodí kvůli kondylomatům, přípravek doxyhexal 200 tabs. Donesl dvě balené i mě, že prý mu našli nějaké bakterie v moči, v krvi prý nic. Mám tedy několik dotazů. Pokud se musím léčit i já, jedná se o pohlavně přenosnou nemoc a tedy ne o močovou infekci? V nedávné době jsem byla testována na chlamidie, HIV, syfilis a další pohlavně přenosné choroby a výsledky byli negativní, on je tedy původcem nemoci a znamená to, že se nakazil někde jinde? Nebo je možné, že jenom řeším nesmysly a jedná se o nějakou močovou infekci? I když mi to přijde vysoce nepravděpodobné, jelikož máme ATB na 20 dní. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemohu odpovědět pokud nevím přesně jaký byl nález v moči u partnera. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: