Dřívější menstruace

Dobry den, rada bych se zeptala zda je mozne aby se mi dostavila menstruace v predstihu následkem uzivani antibiotik? Prodelala jsem anginu a nabeh na zapal plic, mela jsem antibiotika. Po doleceni se objebil zanet mocoveho mechyre, o kterem jsem si nejprve myslela ze se jedna o gynekologicky problem tudiz jsem navštívila sveho gynekologa dostala jsem tablety do pochvy a masticku...nic mene me cekal jeste obvodni lekar a ten mi dle kultivace moci sdelil ze se jedna o zanet mocaku. Tudiz dalsi antibiotika. Ted uz jsem zdrava, jen me zaskocila drivejsi menstruace...mam cyklus 28 dni mesicky jsem mela 12.2. 6dnu a ocekavala jsem je 12.3., dostavily se ale dnes 1.3. Podorltykam ze HA antikoncepci neuzivam, pouzivame s partnerem pharmatex krem a nikdy neejakuluje do me. Pohl.styk byl 21.3. Diky za odpověď Kochová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nepravidelná menstruace nebývá následkem antibiotické léčby, ale někdy se cyklus trochu rozhodí třeba horečkou. Počkejte do dalšího cyklu,jestli se samovolně upraví, v opačném případě navštivte svého lékaře.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: