Dřívější menstruace

Dobry den chtela bych se zeptat. Pred tydnem jsem mela nechraneny sex a po 28 hodinach jsem uzila Escapelle. Menstruace se mi dostavila o tyden drive. Je mozne ze bych byla tehotna?

Odpověď odborníka:

Gravidita je nepravděpodobná po after mornig pill se nepravidelné krvácení běžně vyskytuje, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pravidelné kontroly prostaty vám můžou zachránit život!
Články: Pravidelné kontroly prostaty vám můžou zachránit život!
Karcinom prostaty je jedním...
Co jste možná nevěděli o Crohnovi a kolitidě...
Články: Co jste možná nevěděli o Crohnovi a kolitidě...
Nespecifické střevní záněty...
Propolis – stará léčivá látka v novém provedení
Články: Propolis – stará léčivá látka v novém provedení
Výjimečných vlastností...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co je to Helicobacter pylori?
Články: Co je to Helicobacter pylori?
Od roku 1983, kdy Warren a...
Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Články: Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Tělo ženy chrání své kosti...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: