Dřívejší užití

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je nějak ohrožen učinek HA, když jsem si v době druhého plátička vzala pilulku o 2 hodiny dřív ( první jsem brála správne a vynechala 7 dní a dostavilo se krvácení)? a zda vadí, když jsem si dva dny po soběn vzaka pilulku o hodinu pozdějí než předtím? Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Nevadí to. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
V laboratoři zjistí užívání některých drog i po měsících!
Bojujete s akné? Zkuste změnit antikoncepci
Články: Bojujete s akné? Zkuste změnit antikoncepci
Ochrana před neplánovaným...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Fakta a mýty o hluboké žilní trombóze
Články: Fakta a mýty o hluboké žilní trombóze
Hluboká žilní trombóza...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: