Dřívější užití antikoncepce

Dobrý den, začala jsem brát antikoncepci Belara cca o dva až tři dny dříve než mi začalo silnější menstruační krvácení. Mnou považovaný začátek menstruace byl jen špiněním. Prosím o informaci, zda to může způsobit nějaký problém a zejména od kdy jsem v tomto případě chráněna proti nechtěnému otěhotnění. Platí tam také 7 dní? Děkuji a přeji pěkný den J.N.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Dřívější začátek nevadí. Pokračujte dále . Jste chráněna ihned.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: