Drobné papily na penisu

Mám Hirsuties papillaris genitalis. V posledních asi dvou měsících se mi však malinko rozšířily. Nové pupínky vypadají trochu jinak, ale co hlavně, praskají a bolí. Jde asi o 1-4 pupínky na jednou, většinou se za pár dni zahojí. Tentokrát jich mám v jeden čas snad 5 a všiml jsem si právě, že se objevily už i za pravidelnou liníí Hirsuties papillaris genitalis, které mám klasicky na spodní hraně žaludu. Myslel jsem si, že jsem si sexuální činností nějak narušil Hirsuties papillaris genitalis, ale není to tak. Jsou to výrůstky jiného druhu, opravdu nepatrné, ale po jejich narušení jsou bolestivé. Sex s jinou osobou jsem neměl více než rok. Je mi něco přes 20. Prosím, odpovězte na e-mail, je mi krajně nepříjemné zadávat sem jakékoli osobní údaje.

Odpověď odborníka:

Drobné výrůstky na penisu, čili Hirsuties papillaris genitalis jsou normální, má je cca 30% neobřezaných mužů. Pokud se vám tam objevily jiné výrůstky, které jsou bolestivé, patrně bude potřeba, aby se na ně podíval urolog.

MUDr. Vít Křehnáč
MUDr. Vít Křehnáč

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: JACH-TA s.r.o., Řež

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lumbální punkce
Články: Lumbální punkce
Lumbální punkce, slangově...
Nepodceňujte vyrážku. Může být projevem alergie.
Články: Nepodceňujte vyrážku. Může být projevem alergie.
Alergie mívá různé projevy...
Smršť hormonů zvaná menstruační cyklus, víte o něm všechno?
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Závislost na opiátech
Články: Závislost na opiátech
Drogy ze skupiny opiátů...
B-komplex: ideální potrava pro nervy
Články: B-komplex: ideální potrava pro nervy
Možných příčin postižení...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: