Druhá interupce

Dobrý den, mám dotaz, podstoupila jsem miniinterupci (bez komplikací) a v sedmém týdnu po ní jsem měla přerušovaný styk. Obávám se dalšího těhotenství. Chci se informovat, zda je možné jít dva měsíce po přerušení na další interupci? Děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Tino! Váš dotaz mne nadzvedl ze židle, obávám se. Miniinterupce není jako vymačknutí beďara. Přistupujte k ní s MNOHEM větším respektem a před nechtěným těhotenstvím se chraňte jinak. Jestli Vám nevyhovuje kondom, zkuste poševní spermicidy (krém, globule - např pharmatex). Jinak nejbližší možný termín opakování interupce je po 6ti měsících.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: