Důležité

Dobrý den 6.4.2011 Jsem byla na appendectomii, ale i po tomto zákroku mám bolesti v epigastriu, byla jsem u jednoho chirurga, ale ten mi řekl, že je to jen zkažený žaludek, protože se na usg a rtg nic neobjevilo, předepsal mi lacidofil, který mi sice zabral, na kontrole za dva dny bylo vše v pořádku, ale za dva týdny se mi objevili bolesti znovu. Jejich charakter je kolikovitý. Mimochodem mám velkou chut k jidlu a pocit horka. Někdy se objevuje diarhoe. Nemůže se jednat o peritonitidu??? Moc děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

O peritonitidu se nejedná 100%. Je třeba vědět, jaký byl nález na appendixu, zda se nejednalo o více potíží Někdy se může objevit souběh i jiných potíží, které se jeví i jako akutní appendicitida. Na vašem místě byh se dak vyšetřit na gastroenterologii. Požádal bych o odebrání laboratorního screeningu a zaměřil bych se na potravinovou alergii .

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
D | Od: Veronika | 21.6.2011 14:19
Byla jsem dneska znovu na chirurgii a tam mi řekl to samé. Jen našel kalcifikaci distálně v pravém laloku. Děkuji za radu
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: