Duomox 1000

Dobrý den, rád bych se zeptal zda Duomox 1000 podávaný 1-0-1, v rámci léčby proti Helicobakteri, je schopen vyléčit i jiné bakteriální pohl.nemoci jako např.syfilis,kapavka,či chlamydie. Žádnou z těchto nemocí netrpím, ale před pár dny jsem měl rizikový styk s neznámou ženou a teď přemýšlím. Vím, že pokud budu mít nějaké příznaky výše uvedené nemoci, okamžitě padám k lékaři, ale stejně mne zajímá účinek Duomoxu, min.kvůli potlačení příp.příznaků výše uvedených chorob. nemusel bych tak poznat nic..děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, všeobecně řečeno, antibiotikum působí v celém těle na bakterie, které jsou na to určité antibiotikum citlivé. Je pravdou, že by příznaky ev. pohlavní nemoci mohly být zkreslené v důsledku zaléčení současným podáváním ATB, ale také by se tato infekce jimi mohla zaléčit úplně /podle toho, v jaké fázi by se množení bykterií zastihlo/. Nedělejte si ale starosti a postupujte, jak jste napsal (ev.návštěva lékaře při jakémkoli podezření). Příště raději nechráněný styk proměnte v chráněný, není to tak složité...Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: