Duomox 1000

Zdravím, byl jsem u doktorky bolela mě hlava a pak začali klouby a svaly v krvy sem měl antiborr.protilátek IGg pozit.4,24 , Igm neg. 0,68, Beru Duomox 1000 po 8 hod. od středy večera, už před tím, než jsem, šel k doktorovi, jsem měl vyrážku pupínky na stehnech a občas lítka stěhuje se to po těle, ted jak beru cca 3dny Duomox 1000 jakoby mám vyražku a natekle pupínky na ruce zarudlé osypané, nemůže to být reakce na Duomox taky se stěhuje pak to zmizí zas se to objeví jinde a svědí to. Kožní mi řekla, že to antibiotikum mám dát čas aby tyhle vyrážky vymyzeli mám dát týden tak nevím prosím info?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Moc prosím, důvěřujte péči svých ošetřujících lékařů, vyšetřili Vás a znají Vaše předchorobí. Důvod nasazení antibiotik zná Váš lékař, kožní příznaky posoudí dermatoveneroložka /bohužel, tělo reaguje kožními změnami stereotypně na velmi různé insulty, takže žádná vyrážka není "specifická" pro nějaký stav/.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: