Duomox 1000 a ha dienille

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho po užívání antibiotik Duomox, musím používat jinou antikoncepční metodu než svoji HA Dienille. Antibiotika doberu až v 7 denní pauze. Je nutné čekat do další pauzy nebo budu chráněna s první pilulkou z nového platíčka? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Duomox účinek antikoncepce nijak nesnižuje.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: