Duomox 1000 v těhotenství

Dobrý den, jsem teprve ve 4tt a praktická lékařka mi předepsala antibiotika duomox 1000. Rikala jsem ji,ze jsem tehotna a tvrdila mi,ze tyto antibiotika nemaji spatny vliv na plod a ze je smi uzivat i kojenci. Radsi se chci jeste nejak ujistit. Mam titiz horecky 39 a CRP bylo vyssi. Nemuze mi to tedy plod nejak poskodit? Ne-li dojit i k potratu? :( dekuji

Odpověď odborníka:

Duomox je možno s opatrností v těhotenství podávat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: