Duomox 750

Dobrý den, chci se zeptat, když jsem dostala kužívání Duomox750 na léčbu akutní laryngitidy, může být tento lék příčinou velkého tlaku na oči? Cítím obrovský tlak, bolí mne každé pootočení očima, nikdy se mi to nestalo. Tento lék mám poprvé.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Báro! Duomox je penicilinové antibiotikum, které obvykle nezpůsobuje obtíže. Tlak za očima bych spíše viděl k probíhající virové infekci, které mohla laryngitidu (spolu)způsobit. U viroz je takováto bolest poměrna častá. Pokud obtíže trvají, navštivte lékaře, na dálku nelze vyloučit, že se skutečně nejedná o nesnášenlivost léku.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x