Duomox 750 v těhotenství

Dobrý den,ráday bych se ještě raději poradila před užíváním.Mám 3 týdny ošklivou rýmu,poslední 2 týdny se mi přidal kašel-hodně vykašlávám-ale je to urputné. Zašla jsem k dr.ta mi předepsala Duomox 750-na létaku je ale napsané,že užívat opatrně a v případě těhotenství se poradit zda je to nutné. Nevím,zda mám nasadit,když vlastně nejde vyloženě o horečku a zkusit to ještě překonat?Děkuji,Mejsnarová

Odpověď odborníka:

PNC řada patří k nejbezpečnějším v graviditě, při délce trvání obtíží myslím že nasazení je rozumné, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: