Duphaston

Dobrý den, měla bych být na začátku 6tt, kdy od 4+2 tt užívám 2x denně duphaston. Do té doby jsem cítila bolest prsou a podbřišku jako před ms. Od té doby co užívám duphaston mi přijde, že se těhu příznaky dost zmírnily, podbřišek už nebolí, prsa jen občas. Může to být po duphastonu? V listopadu jsem prodělala samovolný potrat, tak mám strach, aby se to neopakovalo, případně z toho nebylo zamlklé těhu. Jaké je riziko, že to zase nevyjde? Je mi 33 let a první těhotenství

Odpověď odborníka:

Risiko se nedá procentuálně vyjádřit Duphaston je dobrá léčba v počínající graviditě,je potřeba hlavně se zklidnit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: