Duphaston a jeho vliv na výsledek těhotenského testu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může užívání léku duphaston mít nějaký vliv na pozitivní těhotenský test? A ještě, za jak dlouho po pozitivním těh. testu by se tak měl navštívit lékař, asi v šestém týdnu? Nebo až v sedmém kdy už by mělo být vidět srdíčko? Ale asi co nejdříve pro vyloučení mimoděložního těhotenství, že? Děkuji jana.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Duphaston jistě neovlivní těhot. test, lékaře byste měla navštívit kolem 6-7týdne, pokud nebudete mít bolestzi, nebudete krvácet apod.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: