Duphaston a mizející menstruace

Dobrý den ráda bych se zeptala na otázku týkající se nedostavujícího menstruačního krvácení. Pře 3/4 rokem mi byl nasazen duphaston ale myslím že lék nefunguje jak by měl, menstruace přichází po 40 a více dnech a teď dokonce 65 presto mám v užívání pokračovat. Mám 1 dítě a otěhotněla jsem celkem bez problému. Teď bychom rádi druhé a nevím jestli tato léčba je v daně situaci efektivní. Je na místě změnit lékaře či je takový postup naprosto v pořádku (žádně krevní testy, jen ultrazvuk a hormony). Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko. Pokud nejste spokojená s aktuální antikoncepcí, máte možnost volby z nepřeberného množství jiné. Jaterní testy v souvislosti s HAK jsou obvyklé jednou za rok. Volba lékaře je samozřejmě Vaším právem.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Člověk, který prodělal žloutenku, (ne)může darovat krev
Články: Člověk, který prodělal žloutenku, (ne)může darovat krev
Daruj krev, daruješ život...
Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Články: Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Zánět močových cest je...
Bylinné čaje zklidní váš spánek
Články: Bylinné čaje zklidní váš spánek
Chcete spát zdravěji...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Střeva
Články: Střeva
Starověký lékař Galén...
Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Články: Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Pacientů léčených...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x