Duphaston v tehotenstvi

Dobry den, chtela bych se vas zeptat jaky mam vliv duphastonu na tehotenstvi. 27.2. u me byl zjisten zamlkli potrat. asi po mesici jsem otehotnela. Dnes jsem cca v 9tt. Duphaston si mam zavadet a beru ho 1-0-1. ale od posledni navstevy od doktora asi cca tyden mam nahnedly vytok, tlak v podbrisku kdyz dlouho stojim, sem tam krece, ale slabe, celodenni nevolnost, mam strach abych znovu nepotratila. duphaston beru asi od 4tt, prvne jsem ho brala per os, ale potom me brnela ruka, hlava a mela jsem tlak v hlave a mzitky pred ocima, tak si ho mam zavadet. zavadim si ho asi cca 1á dni, tak jestli ten vytok neni zpusoben tim duphastonem. prosim vas o vas nazor, vyjadreni.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Duphaston se dává právě na udržení těhotenství. Pokud máte nahnědlý výtok a bolesti, měla byste dodržovat klidový režim, event. navštívit gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Boj s psoriatickou artritidou nekončí u kortikoidů
Články: Boj s psoriatickou artritidou nekončí u kortikoidů
Lupénkou neboli psoriázou...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Dostanu infarkt nebo mrtvici? Zeptejte se kalciového skóre
Články: Dostanu infarkt nebo mrtvici? Zeptejte se kalciového skóre
Onemocnění srdce a cév je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
Lumbální punkce
Články: Lumbální punkce
Lumbální punkce, slangově...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: