Duringova choroba

  • Dotaz od: Jana Hellerová
  • Publikováno: 16.7.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den,je mi 33 let a již rok jsem začala mít obtíže charakteru alergických examtémů na kůži,tyto projevy se zhoršovaly a po spoustě krevních testech mi byla zjištěna a lergie na mouku a zvýšené TSH,byl mi nasazen Medrol a dodržuji bezlepkovou dietu ,také jsem měla alergickou reakci s edémem v obličeji - není jasné po čem,nyní mi byl nasazen Disulon a vysazován Medrol,došlo k výraznému zhoršení obtíží na kůži,otoky končetin a obličeje nevím si rady,pracuji jako zdravotní sestra a po psychické stránce trpím,když mám výsevy na končetinách a v obličeji děkuji předem za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den,jediné co mě napadá je vyšetření na alergologii na panel alergenů jež se mohou potencionálně vyskytovat na Vašem pracovišti.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vaječníky
Články: Vaječníky
Vaječníky jsou důležité...
Sestavte si správný jídelníček – napoví vám potravinová pyramida
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pozor na zvětšené lymfatické uzliny – mohou značit zánět i rakovinu
Sex v těhotenství – co když žena nechce?
Články: Sex v těhotenství – co když žena nechce?
Obecně lze říci, že sexu v...
Desatero pro unavené oči
Články: Desatero pro unavené oči
Dnešní doba, kdy občas jen...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: