Dusivý kašel

Dobrý den, prosím o radu. Od začátku října mě trápila chřipka a angína, částečně si za to mohu sama, málo jsem se oblékala, u lékaře jsem také nebyla, tak jsem to řešila vitamíny, paralenem a mucosolvanem. Dá se říct, že už mě nic netrápí, až na ten kašel, nejhorší je to ráno, to mám občas pocit, že se udusím. Pak celý den o něm nevím, a když jsem večer v klidu, tak opět mi dává zabrat, ale není to tak hrozný jako to ráno. Prosím Vás o radu, co na to funguje, abych se toho dusivýho kašle navždy zbavila? Děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den určitě bych Vám doporučila vyšetření specialistu pneumologa, s rovedením rtg plic a také spirometrie, která by potvrdila nebo vyloučila bronchiální asthma. Také doporučuji nechat provest laborat vyšetření kvyloučeníanemocnění atypickou bakterii jako je chlamydia pneumoniae nebo mykoplasma.

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: