Dušnost a tlak mezi lopatkami

Dobrý den, psal jsem Vám již o mém problému s dýcháním...Doporučila jste mi ještě srdeční vyšetřní: na EKG a na zátěžovém EKG jsem by a vše bylo O.Kl...Myslíte,že bych měl absolvovat ještě nějaké vyšetření srdce? Můj děda má anginu pectoris, tam jsou příznaky podobné, myslíte, že by to mohla být ta angina? Děkuji za odpověď, Ondřej

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud obě EKG dopadla v pořádku, můžete zkusit ještě echokardiografii, jinak bych se ale přikláněl k vyloučení srdeční příčiny dušnosti. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Osteroporoza shrbena záda | Od: Machova Žofie | 20.12.2014 16:40
Prosím o radu shrbená zada ostoroporoza stlačuje mi žaludek a při špatném dýchaní mám pocit zánětu průdušek.Nevím co s tím čím to léčit,kam se mám o pomoc se toho pocitu zbavit nebo čim to léčit.Moc Vám děkuji za odpovědˇ.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Syfilis
Články: Syfilis
Syfilis, lues, příjice...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Ke správné diagnóze Běchtěrevovy choroby vede dlouhá cesta, ale vyplatí se
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: