Dušnost po operaci srdce

Dobrý den mam dotaz jsem po operaci srdce pro uzávěr ASD II přímou suturou v 10.letech ted je mi 26.let mam 2 děti začala jsem mít dušností ale hodně u me hraje psychika a strach ze všeho,na interně po vyšetření a EKG vše v pořádku pak jsem byla na vyšetření na plicním spirometrie v pořadku jediný co mi Pani doktorka řekla ze s RTG mam srdeční stín lehce dilatovana doleva..chtěla jsem se zeptat jestli se mam bát nebo neco dělat je možné ze to mam po té operaci?Děkuji moc s pozdravem Zdenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může se jednat o nález související s operací. Doporučuji vyšetření u kardiologa, který provede UZ srdce a uvidí, jak vše na Vašem srdce vypadá. Je nepravděpodobné, že by se něco stalo po 16 letech. Pevně věřím, že bude vše v pořádku.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: