Duspatalin

Ráda bych se zeptala když beru lék duspatalin 2xdenně zda můžu v případě nouze a vyjímečně použít imodium při průjmech? a jestli je nějaká časový odstup od léku. Děkuji Lenka T

Odpověď odborníka:

Imodium můžete užívat i při léčbě Duspatalinem. Dodržování časového odstupu není nutné.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: